skip to Main Content

Stalen deuren en kozijnen

Deuren kozijnen en wanden van staal, helemaal van deze tijd

Mogen wij binnenkort uw interieur ook verrijken met een deur of kozijn?

Bent u op zoek naar de perfecte afwerking van uw interieur? Kies dan voor een stalen deur en kozijn. De strakke afwerking en het design zorgen ervoor dat de deur en het kozijn een perfecte entree vormen voor uw woonkamer of kantoor. De stalen deuren worden glad afgewerkt tot in detail. Wij zorgen voor extra aandacht bij alles wat we maken, zodat u een perfect product geleverd krijgt.

Met staal is heel veel mogelijk en wij maken alles voor u op maat. Zo geeft u uw huis, kantoor of winkel een persoonlijke en moderne uitstraling. De deur kan compleet met glas door ons geleverd worden. Standaard wordt een stalen deur fijnkorrelig gecoat in het mat zwart. Er zijn echter veel meer kleuren mogelijk. U kunt er zelfs voor kiezen om de deur zonder kleur te laten leveren, voor een naturel en industrieel uiterlijk.

Wilt u meer weten of de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Stalen taatsdeuren

Op maat gemaakte stalen taatsdeuren

Wij leveren de mooiste stalen taatsdeuren. Taatsdeuren zijn bijzondere deuren die naar beide zijden geopend kunnen worden. Ze geven je interieur een stijlvolle en exclusieve uitstraling. Het staal geeft een strak design mee. De stalen taatsdeuren worden standaard mat zwart gecoat, maar ze zijn ook in tal van andere kleuren verkrijgbaar. Omdat wij deze deuren op maat maken is er heel veel mogelijk. Wij helpen u graag bij het uitvoeren van uw wensen en idee├źn.

Stalen scharnierdeuren

Op maat gemaakte scharnierdeuren

Wij maken stalen scharnierdeuren op maat. Het stalen frame zorgt ervoor dat wij de deuren helemaal naar uw wensen kunnen maken. Wanneer u graag glas in de deur wilt, is dat geen enkel probleem. Het glas wordt door ons geplaatst zodat u een compleet product krijgt geleverd. De scharnierdeuren worden helemaal gemaakt naar uw wens. Standaard worden de deuren mat zwart gecoat geleverd. Wilt u echter liever een andere kleur? Dat is geen probleem. Ook is het mogelijk om de deur naturel te leveren. Kijk wat het beste bij uw woning, kantoor of winkel past. Wij kunnen u hierin ook adviseren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Op maat gemaakte stalen wanden of tussengevels

Glazen wanden – industriele tussengevels – bedrijfsinterieur

Wij kunnen u helpen bij het realiseren van bijzondere wanden en tussengevels. Dit kunnen afscheidingen zijn binnen uw kantoor, fabriek, winkel of huis. Alles is mogelijk. De stalen wanden met glas zorgen voor een duidelijke afscheiding, maar geven ook openheid. De stalen wanden kunnen geleverd worden in verschillende kleuren. De standaard kleur hierin is mat zwart. Wanneer u kiest voor een wand met glas zorgen wij ervoor dat deze compleet geleverd en geïnstalleerd wordt.

Stalen dubbele deuren

Op maat gemaakte stalen dubbele deuren

Dubbele deuren zorgen voor een open en strakke binnenkomst binnen uw bedrijf of winkel. De stalen deuren zijn strak van ontwerp. Zo geef je een extra stukje design mee. Er zijn verschillende mogelijkheden waar wij u graag over informeren. Heeft u zelf een speciale wens of idee? Wij helpen u graag bij het realiseren hiervan.

Deurbeslag en details

Voor elke interieurstijl maken wij een passend deurbeslag

Naast de hoge mate van kwaliteit en afwerking is het deurbeslag zeer bepalend voor de uitstraling van onze deuren. Passend deurbeslag zorgt voor een harmonieus geheel in uw interieur. Wij onderscheiden ons door het deurbeslag te maken welke qua vorm, maatvoering en materiaal voldoet aan de sfeer die u in gedachten heeft. Over details denken we na bij RVS Blokker en we weten goed hoe we verschillende materialen kunnen combineren. Binnen de utiliteits- en woningbouw zorgen deze details voor een gegarandeerde betrouwbaarheid en lange levensduur. Wilt u weten wat precies de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op.

GEBOGEN HANDGREEP

RECHTE HANDGREEP

MESSING GREEP

SCHARNIER INGEBOUWD

Back To Top